Nog lang niet uitgeteld. Een uniek pakket voor rekenhulp
uit het boek

Literatuurlijst

Gebruikerstips
 
Voordracht bij de persconferentie
van 24 oktober 2000
door Dominique Houlleberghs

Het Geel Punt bvba
Melkouwen 42a
2590 Berlaar
België
T ++32 015 25 35 63
F ++32 015 25 35 67.
hgp@hetgeelpunt.be


Nog lang niet uitgeteld. Een uniek pakket voor rekenhulp
Nog lang niet uitgeteld is een unieke combinatie van een  handboek rekenremediëring, uitgegeven door Acco Leuven/Leusden en een doos (uitverkocht!) vol prachtig, aangepast  spelmateriaal, uitgebracht door Het Geel Punt bvba.

Nog lang niet uitgeteld werd ontwikkeld door Hilde Heuninck als inhoudelijke en praktische ondersteuning van professionele begeleiders van rekenzwakke kinderen, bij het inoefenen, het automatiseren en het hoekenwerk in de klas. Het behandelt de rekenleerstof tot 1000, met uitzondering van de breuken en de kommagetallen.

Kinderen spelen en leren met het boek en de spellen


In het handboek vindt de lezer een zeer praktische en gedetailleerde handleiding om het kind inzicht te geven in de verschillende rekenonderdelen, met uitgepuurde oefeningen (grondslagen), algemene informatie, persoonlijke opmerkingen en praktijkervaringen van de auteur, en een flink aantal verduidelijkende tekeningen overzichtelijk bij elkaar.

Prof. Dr. A.J.J.M. Ruijssenaars van de vakgroep Orthopedagogiek van de Rijksuniversiteit Leiden: "Een prachtig vormgegeven en inhoudelijk zeer consequent aangepakt boek dat voor de praktijk van de rekenremediëring zonder meer waardevol is"

De spellendoos is uitverkocht!
 

2000, de bvba Het Geel Punt, met maatschappelijke zetel te Berlaar is titularis van de auteursrechten op dit werk.  Dit werk mag niet verveelvoudigd of reproduceerd worden zonder de schriftelijke voorafgaande toestemming van Het Geel Punt.